Home > Blogs
Terug naar alle blogs

4 tips om de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand te verbeteren

Veel ondernemers zijn er bang voor: een inbraak in het bedrijfspand. Een veilige omgeving voor je personeel en waardevolle eigendommen is enorm belangrijk. Hoe goed is de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand momenteel? De Vries Inbraakbeveiliging geeft jou in dit artikel 4 tips om de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand te verbeteren. Zo krijgen jouw personeelsleden, waardevolle spullen en belangrijke data een veilige plek.

Hoe is de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand momenteel?

Heb jij wel eens stilgestaan bij de huidige inbraakbeveiliging van je bedrijfspand? Het is namelijk van belang jezelf hier een aantal dingen over af te vragen:

 • Weet jij precies wie jouw bedrijfspand binnenkomt?
 • Hoe goed is de inbraakbeveiliging van jouw ramen en deuren?
 • En hoeveel moeite moet een inbreker doen om bij jouw bedrijfspand binnen te komen?

Probeer hierbij vanuit de ogen van de inbreker te kijken. Wanneer een inbreker écht binnen wil komen lukt hem dit vrijwel altijd. Echter kun je er wel wat aan doen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Kwalitatieve inbraakbeveiliging maakt het de inbreker ontzettend lastig. Wij geven jou 4 handige tips waarmee jij de beveiliging van je bedrijfspand verbetert en inbrekers écht buiten houdt.

Tip 1: Installeer een alarmsysteem om inbrekers écht buiten te houden

Wij raden je altijd aan om een alarmsysteem aan te schaffen voor je bedrijfspand. Zeker wanneer jouw pand op een plek is gevestigd waar veel gebouwen staan of waar veel verkeer langskomt. Mensen die de code van jouw alarmsysteem niet weten, komen de voordeur van jouw bedrijfspand niet binnen. Weet een inbreker toch binnen te komen? Dan zal het alarmsysteem direct afgaan.

Het alarmsysteem maakt een hoop geluid dat ervoor zorgt dat de inbreker schrikt. De kans om betrapt te worden is aanzienlijk groot omdat alle mensen in de omgeving het alarm kunnen horen. Bovendien wordt er een melding verstuurd naar de alarmcentrale. Wanneer je een alarmsysteem aanschaft voor jouw bedrijfspand is het mogelijk om enorm snel te schakelen wanneer er een inbreker binnen weet te komen.

Tip 2: Hang goede camerabewaking op in en bij jouw bedrijfspand

Het ophangen van camerabewaking is dé ideale manier om jouw eigendommen net wat beter in de gaten te kunnen houden. Het is dan ook één van de populairste en effectiefste manieren om de inbraakbeveiliging van je bedrijfspand te verbeteren. Het aanschaffen en ophangen van goede camerabewaking neemt twee belangrijke voordelen met zich mee:

 • Het zal de inbreker direct afschrikken. Wanneer de inbreker de camera’s ziet hangen is de kans groot dat hij jouw bedrijfspand overslaat. Hij ziet namelijk dat de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand goed is. Bovendien is de kans groter dat hij betrapt wordt. Dit wil hij natuurlijk voorkomen.

 

 • Schrikt de inbreker niet van de camerabewaking en komt hij toch binnen? Dan kun jij op de camerabeelden exact terugzien wat er is gebeurd. Inbrekers maken zich vaak zo veel mogelijk onherkenbaar. Toch is de kans met camerabewaking een stuk groter dat de dader uiteindelijk gevonden wordt. Camerabeelden dragen namelijk bij aan het politieonderzoek.

Tip 3: Beveilig jouw ramen en deuren met kwalitatieve SKG sloten

Wist je dat een groot gedeelte van de inbrekers binnenkomt via de voordeur? Toch is het belangrijk om niet alleen je voordeur, maar alle bereikbare ramen en deuren van je bedrijfspand goed te beveiligen. Schaf uitstekend hang- en sluitwerk aan voor jouw ramen en deuren. Kies daarom voor SKG sloten met twee of drie sterren.

Met de aanschaf van goede raam- en deurbeveiliging zorg je ervoor dat een inbraak wordt vertraagd met drie minuten. Dat klinkt uiteraard als ontzettend weinig. Maar hoe langer de inbreker bezig is, hoe groter de kans is dat hij afhaakt. Drie minuten is voor een inbreker namelijk ontzettend veel. Iedere seconden vergroot de kans om betrapt te worden. Zorg ervoor dat het hang- en sluitwerk van jouw bedrijfspand gemonteerd wordt door een inbraakbeveiliging specialist.

Tip 4: Houd ongewenste gasten buiten

Deze tip klinkt wellicht wat voor de hand liggend. Toch is dit niet altijd even makkelijk. Zeker niet wanneer je een groot bedrijfspand hebt. Heb je een kleiner bedrijfspand? Dan kun je makkelijker de controle houden over wie jouw bedrijfspand binnentreedt. Je wijst de juiste personen aan die een sleutel mogen beheren en zorgt ervoor dat alleen zij over de sleutel beschikken. In het geval van een groter bedrijfspand moet je dit anders aanpakken.

We raden je dan namelijk aan om een toegangscontrole te doen. Dit is mogelijk met behulp van bijvoorbeeld een speciale installatie of een uitbreiding van je inbraakinstallatie. Op deze manier kunnen de juiste mensen op de juiste plekken komen.

Inbraakbeveiliging specialist gezocht? De Vries inbraakbeveiliging

Het is belangrijk om jouw bedrijfspand te voorzien van goede inbraakbeveiliging. Er zijn ontzettend veel verschillende sloten, alarmsystemen en andere vormen van inbraakbeveiliging voor je bedrijfspand. Laat daarom De Vries Inbraakbeveiliging meekijken bij het uitzoeken van jouw inbraakbeveiliging. Aan de hand van jouw wensen brengen wij een advies uit.

Ook tijdens het installeren van de inbraakbeveiliging is de hulp van een vakspecialist vaak gewenst. Wij weten de verschillende systemen op de juiste manier te installeren zodat alles perfect en veilig aangesloten is. Heb jij nog vragen? Of ben je op zoek naar een geschikte inbraakbeveiliging specialist? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wil je graag terug gebeld worden?

  Naam:


  Telefoonnummer:


  Geniet van onze voordelen

  24 uur bereikbaar

  Klantenbeoordeling: 9.3

  Door heel Nederland

  Maatwerk

  Snelle service

  Voordelig

  • 4 tips om de inbraakbeveiliging van jouw bedrijfspand te verbeteren

   Veel ondernemers zijn er bang voor: een inbraak in het bedrijfspand. Wij geven je tips om de inbraakbeveiliging van je pand te optimaliseren.

   Lees de blog
  • Wat zijn SKG sloten?

   Om met een veilig gevoel de deur uit te gaan is het essentieel om kwalitatief hang- en sluitwerk aan te schaffen. SKG sloten houden inbrekers écht buiten.

   Lees de blog
  • 8 anti-inbraaktips voor tijdens je vakantie

   Na maanden hard werken staat eindelijk de vakantie weer voor de deur. Wij geven je 8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent.

   Lees de blog
  • WhatsApp buurtpreventie groepen: wat zijn de voordelen?

   Met een WhatsApp buurtpreventie groep kunnen buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van verdachte situaties. Maar dat is niet het enige voordeel.

   Lees de blog
  • Wat is het beste hang- en sluitwerk voor je deur?

   Met kwalitatief hang- en sluitwerk maak je het de inbreker een stuk lastiger. Maar wat is het beste hang- en sluitwerk voor je deur?

   Lees de blog
  • Wat kost camerabewaking

   Je waardevolle eigendommen extra goed in de gaten houden? Dat kan! Schaf camerabewaking aan en krijg 24/7 zicht op jouw spullen.

   Lees de blog

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!