Terug naar home

Buiten verlichting nodig voor jouw huis?

Buitenverlichting met een bewegingssensor is al te verkrijgen vanaf 25 euro. Buitenverlichting is één van de meeste effectieve manieren van inbraakpreventie. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Door buitenverlichting te installeren bij deuren, garagedeur, toegangspoort of ramen worden de inbrekers tegengewerkt. Bij het detecteren van beweging gaat de buitenverlichting automatisch aan. Daardoor is het een heel goede manier om inbrekers te weren.
Spring snel naar:

  Bewegingssensor

  Je kunt kiezen voor verlichting met een bewegingsdetector voor zowel gewenste als ongewenste gasten. Bij het detecteren van beweging gaat de lichtbron automatisch aan en schakelt deze ook weer automatisch uit. De verlichting is duidelijk zichtbaar en zorgt ervoor dat inbrekers schrikken doordat ze opeens in het licht gezet worden. Zodra er beweging is blijft de buitenverlichting aan staan. De bewegingssensor registreert precies wanneer er beweging is en wanneer deze stopt.

  Buitenlampen met bewegingssensor

  Buitenlampen met een sensor detecteren beweging en schakelen de lampen in wanneer het donker of licht wordt. Buitenverlichting met een zogenaamde schemersensor gaan aan wanneer het licht tot een ingestelde waarde is afgenomen. De buitenlamp met bewegingssensor plaats je bij de deur. Dit kan je voordeur zijn, maar ook de achterdeur of deur van je garage. Het voordeel hiervan is dat ongewenst bezoek direct in de spotlight staat en jij altijd het sleutelgat goed kunt vinden. Zo doe jij nooit de deur open of dicht in het donker. De hoek waarin de sensor beweging detecteert verschilt per lamp. Ook verschilt het op welke afstand je wilt dat de lamp aanspringt. Afhankelijk van de lamp en sensor kan jij instellen wanneer en op welke afstand de lamp aan gaat. Hoelang de verlichting brandt wanneer deze is aan is gesprongen, stel je vooraf helemaal zelf in. Dit kan variëren van een paar seconden tot enkele minuten. Tevens zijn er losse bewegingssensoren verkrijgbaar, waarmee je je huidige verlichting van een handige sensor kunt voorzien. Een schemersensor heeft als voordeel dat je je verlichting niet meer handmatig aan of uit hoeft te zetten. Wanner je wilt dat je buitenverlichting aan gaat wanneer deze beweging detecteert, kies je voor tuinverlichting met een bewegingssensor. Zo sta je nooit in het donker.

  Inbraakbeveiliging specialist gezocht?

  Het is belangrijk om jouw woning inbraakveilig te maken. Vanwege de vele verschillen in sloten, keurmerken en andere beveiligingen in en rondom de woning, vinden consumenten het lastig een keuze te maken. Laat daarom altijd een specialist meedenken bij het uitzoeken van sloten, deurbeslag, raambeveiliging, deurbeveiliging, beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Op basis van jouw precieze wensen en de woning doet een specialist aanbevelingen voor de beste beveiligingsmogelijkheden. Ook tijdens de installatie is de hulp van een specialist in veel gevallen gewenst. De specialist weet de verschillende systemen juist te installeren, zodat alles perfect en veilig aangesloten is. Zo is het belangrijk om de bewegingsdetectoren op de juiste hoogte en op de juiste plaats te monteren. Wil je zeker zijn dat jouw huis goed beveiligd is? Vraag de specialist dan altijd om een NCP-certificaat. Het NCP-certificaat is een onafhankelijke verklaring dat de beveiliging aantoonbaar voldoet aan de normen en voorschriften. Alle specialisten die zijn aangesloten bij Vergelijkbeveiliging.nl zijn in het bezig van een NCP-certificaat.
  Working man

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!