Terug naar home

Alarmsystemen nodig voor jouw huis?

Alarmsystemen zijn net als camerabewaking rondom je huis ideaal om inbrekers af te schrikken en vooral om ze op afstand te houden. Overal waar je bent kun je eenvoudig in de gaten houden of er geen ongenodigde gasten in jouw huis te vinden zijn. Veel consumenten ervaren het kiezen van een geschikte camerasysteem of alarmsysteem als lastig. Er zijn veel verschillende alarmsystemen die je kunt vergelijken. Welk alarmsysteem is het beste voor jouw huis? Welke punten moet je vergelijken? Wij helpen je op weg. Wil jij ons persoonlijke advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Spring snel naar:

  Draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem vergelijken?

  Bij het vergelijken van een alarmsysteem is het van groot belang om naar bekabeling van het alarmsysteem te kijken. Een draadloos alarmsysteem Een volledig draadloos alarmsysteem is het meest gebruikte alarmsysteem dit komt door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het alarmsysteem. Omdat er geen kabels zichtbaar zijn is dit alarmsysteem qua uitzien mooier en door de draadloze verbinding met andere dingen, zoals raammagneten, is dit systeem gemakkelijk uit te breiden. Een bekabeld alarmsysteem: Een bekabeld alarmsysteem is een stuk minder flexibel qua uitbreidingen vergeleken met een draadloos alarmsysteem. Het voordeel van een bekabeld alarmsysteem is dat het qua prijs wel lager ligt. Daarnaast, is het wel aan te raden een bekabeld alarmsysteem te laten installeren door een professional, waardoor de prijzen uiteindelijk te vergelijken zijn met een draadloos alarmsysteem. Een hybride alarmsysteem: Een hybride alarmsysteem biedt de voordelen van zowel draadloze als bekabelde alarmsystemen. Dit type alarmsysteem is deels bekabeld, waardoor je profiteert van de voordelige prijs. Daarnaast is dit systeem uit te breiden met draadloze componenten, wat de flexibiliteit biedt. Samenvattend, een bekabeld alarmsysteem is relatief het goedkoopst, alhoewel wanneer je het een professional laat installeren ben je ongeveer hetzelfde kwijt als bij een draadloos alarmsysteem. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat dit door de tijd heen is uit te breiden. Hybride alarmsystemen zijn alarmsystemen waarbij een combinatie mogelijk is van draadloos en bekabeld.

  Wat zijn de voordelen van een alarmsysteem in huis halen?

  Veiligheid is altijd het belangrijkst, dit zal je zeker herkennen als je kinderen hebt. Een alarmsysteem zorgt voor veiligheid en het bewaken van je familie en jullie spullen. Hier nog eens de voordelen van een alarmsysteem op een rij:
  • Een alarmsysteem waarschuwt je wanneer er bijvoorbeeld nog ramen open staan, zo voorkom je sneller een inbraak. Bovendien schrikt het zien van een alarmsysteem al gauw een inbreker af.
  • Door het harde geluid, eventuele lichtflitsen en de mogelijkheid om een melding naar de centrale meldkamer te sturen, wordt een inbreker gauw weggejaagd.
  • Omdat het alarm vaak ook buiten de woning te horen en te zien is, zijn jouw buren sneller op de hoogte waarna zij actie kunnen ondernemen
  • Tegenwoordig is een alarmsysteem in staat meerdere onzichtbare signalen door te geven; bijvoorbeeld naar je telefoon via een app of een melding die bij de meldkamer binnen komt. Hierdoor ben je in staat snel te handelen wanneer er ongewenste activiteit in je woning is.

  Wat zijn de kosten van een alarmsysteem?

  De kosten van een alarmsysteem zijn afhankelijk van welk alarmsysteem je wilt. Daarnaast zijn er verschillen in prijs en kwaliteit. Als u op zoek bent naar een geschikt alarmsysteem, vergelijk dan de verschillende alarmsystemen met elkaar. Bij het vergelijken van een alarmsysteem kunnen wij je helpen. Wil je graag een gratis offerte ontvangen over welke alarmsystemen het beste bij jouw huis passen?

  Inbraakbeveiliging specialist gezocht?

  Het is belangrijk om jouw woning  inbraak veilig te maken. Vanwege de vele verschillen in sloten, keurmerken en andere beveiligingen in en rondom de woning, vinden consumenten het lastig een keuze te maken. Laat daarom altijd een inbraakbeveiliging specialist meedenken bij het uitzoeken van sloten, deurbeslag, raambeveiliging, deurbeveiliging, beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Op basis van jouw precieze wensen en de woning doet een inbraakbeveiliging specialist aanbevelingen voor de beste beveiligingsmogelijkheden. Ook tijdens de installatie is de hulp van een specialist in veel gevallen gewenst. De specialist weet de verschillende systemen juist te installeren, zodat alles perfect en veilig aangesloten is. Zo is het belangrijk om de bewegingsdetectoren op de juiste hoogte en op de juiste plaats te monteren. Wil je zeker zijn dat jouw huis goed beveiligd is? Vraag de specialist dan altijd om een NCP-certificaat. Het NCP-certificaat is een onafhankelijke verklaring dat de beveiliging aantoonbaar voldoet aan de normen en voorschriften. Alle specialisten die zijn aangesloten bij Vergelijkbeveiliging.nl zijn in het bezit van een NCP-certificaat.
  Working man

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!