Terug naar home

Inbraakbeveiliging nodig voor jouw huis of bedrijfspand in Alveringem

Inbraakbeveiliging voor jouw woning of kantoorpand in Alveringem zorgt voor een veilig gevoel wanneer je slapen gaat of je huis verlaat. Je wilt niet dat je wakker wordt en er plots achter komt dat iemand je spullen heeft meegenomen? Kies daarom altijd voor goede inbraakbeveiliging. Het uitzoeken van de juiste inbraakbeveiliging is lastig. Inbraakbeveiliging De Vries helpt je bij raam- en deurbeveiliging, buitenverlichting, de installatie van beveiligingscamera’s en alarmsystemen.
Spring snel naar:

  Waarom kiezen voor De Vries Inbraakbeveiliging in Alveringem?

  Je kunt de beveiliging van jouw bedrijf of woning in Alveringem met een gerust hart aan onze goed opgeleide en betrouwbare medewerkers overlaten. De Vries Inbraakbeveiliging biedt de meest geavanceerde en veiligste beveiligingssystemen. Kwaliteit, vakkundig advies en persoonlijke benadering zijn onze belangrijkste speerpunten.

  Soorten Inbraakbeveilging in Alveringem

  In onze tijd als inbraakbeveiliging bedrijf hebben wij allerlei soorten inbraakbeveiliging langs zien komen. Logischerwijs is voor niet iedereen duidelijk wat voor inbraakbeveiliging jij nu voor jouw huis in Alveringem moet toepassen. Wij heben het even voor je op een rijtje gezet.

  Buitenverlichting in Alveringem

  Buitenverlichting met een bewegingssensor is al een van de goedkopere soorten inbraakbeveiliging in Alveringem. Daarnaast is buitenverlichting is één van de meeste effectieve manieren van inbraakbeveiliging in Alveringem. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Door buitenverlichting te installeren bij deuren, garagedeur, toegangspoort of ramen worden de inbrekers tegengewerkt. Bij het detecteren van beweging gaat de buitenverlichting automatisch aan. Daardoor is het een heel goede manier om inbrekers te weren.

  Bewegingssensoren voor je huis in Alveringem

  Je kunt ook kiezen voor verlichting met een bewegingsdetector voor zowel gewenste als ongewenste gasten. Bij het detecteren van beweging gaat de lichtbron automatisch aan en schakelt deze ook weer automatisch uit. De verlichting is duidelijk zichtbaar en zorgt ervoor dat inbrekers schrikken doordat ze opeens in het licht gezet worden. Zodra er beweging buiten je huis in Alveringem blijft de buitenverlichting aan staan. De bewegingssensor registreert precies wanneer er beweging is en wanneer deze stopt. Dit is een handige manier op inbraken in Alveringem tegen te gaan.

  Hang- en sluitwerk voor je woning in Alveringem

  Voordat je van huis in Alveringem vertrekt sluit je natuurlijk altijd goed je ramen en deuren. Om er zeker van te zijn dat inbrekers niet binnenkomen via je deuren of ramen zorg je dat je hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit is. Ons Hang- en sluitwerk voldoet aan de kwaliteitseisen en het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk is een sterrenkeurmerk. Het aantal sterren geeft aan hoeveel tijd en moeite het een inbreker kost om binnen te komen. Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW) adviseert sloten met een 3-sterren SKG keurmerk.

  Ramen in Alveringem

  Met zogenaamde raambomen zijn je ramen extra goed te beveiligen. Ook onze raambomen zijn voorzien van een SKG-keurmerk. Onze raamboom met 3-sterren wordt goed beoordeeld op het punt van inbraakwerendheid. Bij ramen die niet verder opengaan dan een kier, is het verstandig om een combi-raamuitzetter te gebruiken. Hierdoor zijn ook deze ramen goed beveiligd. Bij het beveiligen van je ramen, is het belangrijk om niet alleen de begane grond te beveiligen. Inbrekers hebben verfijnde manieren om ook binnen te komen op overige verdiepingen. Inbrekers komen op de bovenverdieping door te klimmen op losstaande kliko’s in de tuin. Daarom raden wij aan om deze ook vast te zetten en bij ramen ook ons gekeurd hang- en sluitwerk te gebruiken. Net zoals het hang- en sluitwerk bij de deuren, is ons raamsluitwerk ook voorzien van het SKG-keurmerk. Het is belangrijk om goede inbraakbeveiliging in Alveringem door alle ramen, zowel op de benedenverdieping als de bovenverdieping, te voorzien van hang- en sluitwerk.

  Deurbeveiliging in Alveringem

  Bij onze klanten in Alveringem zien we dat inbrekers vooral de voordeur kiezen om een woning binnen te dringen. Zorg daarom altijd voor SKG goedgekeurde sloten en goede inbraakpreventie voor je huis in Alveringem. Hierbij kun je denken aan zogenaamde anti-inbraakstrips. Onze inbraakbeveiliging specialisten in Alveringem plaatsen deze op zowel de deur als het kozijn. Dit voorkomt dat inbrekers door middel van een koevoet de deur open kunnen breken Om de kans op een woninginbraak verder te verkleinen, kies je bij je deuren voor een kwalitatief goede cilinder en deurbeslag. De cilinder zorgt ervoor dat de deur makkelijk te openen is met een sleutel en voorkomt de directe toegang voor de inbreker. Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW) adviseert sloten met een 3-sterren SKG keurmerk. Heb je ook deuren die naar buiten opendraaien, zoals bijvoorbeeld een achterdeur? Dan zal de specialist van Inbraakbeveiliging De Vries je altijd aanraden om dievenklauwen te plaatsen. Dievenklauwen zijn metalen hendels die het openbreken van scharnieren onmogelijk maken. De dievenklauwen zijn van buiten niet zichtbaar, maar bevinden zich in het kozijn. Ook dievenklauwen moeten voldoen aan de richtlijnen van het SKG.

  Bewakingscamera's in Alveringem

  Wanneer je jouw eigendommen extra in de gaten wilt houden, is het verstandig om ook te kiezen voor camerabewaking. Met camerabewaking in Alveringem heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zicht op wat er rondom de woning gebeurt. Het hebben van een bewakingscamera zorgt er alleen al voor dat inbrekers wel nog een keer zullen nadenken om naar jouw huis in Alveringem te komen. Er zijn diverse soorten bewakingscamera’s die wij bij De Vries Inbraakbeveiliging doen installeren.

  Alarmsystemen in Alveringem

  Alarmsystemen rondom je huis in Alveringem zijn ideaal om inbrekers af te schrikken. Overal waar je bent kun je eenvoudig in de gaten houden of er geen ongenodigde gasten in jouw huis te vinden zijn. Bij De Vries Inbraakbeveiliging maken wij gebruik van kwalitatief sterke alarmsystemen.

  De Vries Inbraakbeveiliging Alveringem, voor échte zekerheid.

  De Vries inbraakbeveiliging is een professionele beveiligingsinstallateur die complete inbraakbeveiliging projecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling ingevuld. Ook de service en nazorg is door onze 24/7 bereikbaarheid goed geregeld.
  Working man

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!