Terug naar home

Camerabewaking nodig voor jouw huis of bedrijf in Zwijndrecht

Wanneer je jouw eigendommen extra in de gaten wilt houden, raden wij altijd aan om ook te kiezen voor camerabewaking in Zwijndrecht. Met camerabewaking heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zicht op wat er rondom de woning of jouw bedrijf in Zwijndrecht gebeurt. Het hebben van een bewakingscamera zorgt er alleen al voor dat inbrekers wel twee keer zullen nadenken om naar jouw woning te komen. Er zijn diverse soorten bewakingscamera’s. De populairste types zijn Dome -en Bullet camera’s. Dome camera’s zijn ronde koepelvormige camera’s. Bullet camera’s zijn opvallende langwerpige camera’s. Zowel de Dome als de Bullet camera hebben de mogelijkheid om ’s nachts en in het donker beeldopnames te maken. Voor het herkennen van gezichten en kentekens wordt er aangeraden om een camera te kiezen die HD ondersteuning biedt.
Spring snel naar:

  Wat is een Dome beveiligingscamera?

  De Dome beveiligingscamera wordt ook wel koepelcamera genoemd. De behuizing ziet er namelijk uit als een glazen koepel. Onder die glazen koepel bevindt zich de lens van de camera. De lens van de beveiligingscamera is in de meeste gevallen naar beneden gericht. Dome camera’s worden in de meeste gevallen bevestigd aan de buitenmuur of plafond van een huis of bedrijf in Zwijndrecht. Tevens zijn er speciale beugels waarmee de camera aan een ander object bevestigd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paal. Een Dome beveiligingscamera heeft veel voordelen. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:
  • De dome camera is heel eenvoudig zelf te installeren. Om de camera gebruiksklaar te maken is niet direct professionele hulp nodig. Echter weet een beveiliginsspecialist wel direct de beste plaats voor de camera.
  • Een dome camera is robuust en stevig. Dit zorgt ervoor dat de camera bestand is tegen vandalisme in Zwijndrecht.
  • De glazen bol van de Dome camera zorgt ervoor dat de lens niet zichtbaar is. Het is daardoor van buitenaf niet mogelijk om te zien in welke richting de camera gericht is en opnames maakt. Inbrekers kunnen hierdoor niet controleren of ze in de gaten gehouden worden.
  • Dankzij het koeplvormige model is de kijkhoek van de Dome camera erg groot. Vanwege de grote kijkhoek kun je inbrekers in de meeste gevallen in beeld krijgen.
  • De camera is weerbestendig. Daardoor kan de camera zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt.
  • Het design van een dome camera kenmerkt zich als strak en discreet. Door de ronde vorm valt een dome camera minder op dan een normale beveiligingscamera.

  Wat is een Bullet beveiligingscamera?

  Een bullet camera is een langwerpige beveiligingscamera die is voorzien van een montagevoet. Naast de vorm en de voet is deze bullet camera vaak voorzien van een afdakje om de lens te beschermen tegen regen en zon. De Bullet camera is relatief groot. Vanwege de grootte van de camera kunnen fabrikanten eenvoudiger componenten in de behuizing van de camera bouwen. Hierbij kun je denken aan een gemotoriseerde lens of varifocale lens. De camera richt je op het potentiele doelwit van de inbreker. Denk bijv. aan auto, voordeur of garage in Zwijndrecht. Vanwege het formaat van de camera valt deze wel meer op dan bijvoorbeeld een Dome of Spy beveiligingscamera.

  Verschillende soorten Bullet camera’s voor je huis in Zwijndrecht

  Bullet camera’s zijn er in allerlei varianten. Denk aan variatie in het formaat. Van de kleinste mini bullet’s tot enorme bullet camera’s die je weleens in steden of boven de snelweg ziet hangen. Kijk wat het beste past bij jouw situatie in Zwijndrecht.Natuurlijk is er ook keuze in kleur. In de praktijk wordt er vaak gekozen voor een bullet camera met een neutrale kleur die goed aansluit bij de achtergrond en niet opvallend is, denk aan wit, crème of zilver kleurig.

  Inbraakbeveiliging specialist in Zwijndrecht gezocht?

  De Vries Inbraakbeveiliging geeft je een veilig gevoel wanneer je je huis in Zwijndrecht verlaat. Niemand wil er bij thuiskomst achter komen dat er iemand aan zijn of haar spullen geweest is. Daarom kies je altijd voor goede inbraakbeveiliging. Alleen is het uitzoeken van de juiste beveiliging vaak een lastige klus.
  Working man

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!