Terug naar home

Inbraakbeveiliging nodig voor jouw huis of bedrijfspand in Harderwijk

Inbraakbeveiliging voor jouw woning of kantoorpand in Harderwijk zorgt voor een veilig gevoel wanneer je slapen gaat of je huis verlaat. Je wilt niet dat je wakker wordt en er plots achter komt dat iemand je spullen heeft meegenomen? Kies daarom altijd voor goede inbraakbeveiliging. Het uitzoeken van de juiste inbraakbeveiliging is lastig. Inbraakbeveiliging De Vries helpt je bij raam- en deurbeveiliging, buitenverlichting, de installatie van beveiligingscamera’s en alarmsystemen.
Spring snel naar:

  Waarom kiezen voor De Vries Inbraakbeveiliging in Harderwijk?

  Je kunt de beveiliging van jouw bedrijf of woning in Harderwijk met een gerust hart aan onze goed opgeleide en betrouwbare medewerkers overlaten. De Vries Inbraakbeveiliging biedt de meest geavanceerde en veiligste beveiligingssystemen. Kwaliteit, vakkundig advies en persoonlijke benadering zijn onze belangrijkste speerpunten.

  Soorten Inbraakbeveilging in Harderwijk

  In onze tijd als inbraakbeveiliging bedrijf hebben wij allerlei soorten inbraakbeveiliging langs zien komen. Logischerwijs is voor niet iedereen duidelijk wat voor inbraakbeveiliging jij nu voor jouw huis in Harderwijk moet toepassen. Wij heben het even voor je op een rijtje gezet.

  Buitenverlichting in Harderwijk

  Buitenverlichting met een bewegingssensor is al een van de goedkopere soorten inbraakbeveiliging in Harderwijk. Daarnaast is buitenverlichting is één van de meeste effectieve manieren van inbraakbeveiliging in Harderwijk. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Door buitenverlichting te installeren bij deuren, garagedeur, toegangspoort of ramen worden de inbrekers tegengewerkt. Bij het detecteren van beweging gaat de buitenverlichting automatisch aan. Daardoor is het een heel goede manier om inbrekers te weren.

  Bewegingssensoren voor je huis in Harderwijk

  Je kunt ook kiezen voor verlichting met een bewegingsdetector voor zowel gewenste als ongewenste gasten. Bij het detecteren van beweging gaat de lichtbron automatisch aan en schakelt deze ook weer automatisch uit. De verlichting is duidelijk zichtbaar en zorgt ervoor dat inbrekers schrikken doordat ze opeens in het licht gezet worden. Zodra er beweging buiten je huis in Harderwijk blijft de buitenverlichting aan staan. De bewegingssensor registreert precies wanneer er beweging is en wanneer deze stopt. Dit is een handige manier op inbraken in Harderwijk tegen te gaan.

  Hang- en sluitwerk voor je woning in Harderwijk

  Voordat je van huis in Harderwijk vertrekt sluit je natuurlijk altijd goed je ramen en deuren. Om er zeker van te zijn dat inbrekers niet binnenkomen via je deuren of ramen zorg je dat je hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit is. Ons Hang- en sluitwerk voldoet aan de kwaliteitseisen en het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk is een sterrenkeurmerk. Het aantal sterren geeft aan hoeveel tijd en moeite het een inbreker kost om binnen te komen. Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW) adviseert sloten met een 3-sterren SKG keurmerk.

  Ramen in Harderwijk

  Met zogenaamde raambomen zijn je ramen extra goed te beveiligen. Ook onze raambomen zijn voorzien van een SKG-keurmerk. Onze raamboom met 3-sterren wordt goed beoordeeld op het punt van inbraakwerendheid. Bij ramen die niet verder opengaan dan een kier, is het verstandig om een combi-raamuitzetter te gebruiken. Hierdoor zijn ook deze ramen goed beveiligd. Bij het beveiligen van je ramen, is het belangrijk om niet alleen de begane grond te beveiligen. Inbrekers hebben verfijnde manieren om ook binnen te komen op overige verdiepingen. Inbrekers komen op de bovenverdieping door te klimmen op losstaande kliko’s in de tuin. Daarom raden wij aan om deze ook vast te zetten en bij ramen ook ons gekeurd hang- en sluitwerk te gebruiken. Net zoals het hang- en sluitwerk bij de deuren, is ons raamsluitwerk ook voorzien van het SKG-keurmerk. Het is belangrijk om goede inbraakbeveiliging in Harderwijk door alle ramen, zowel op de benedenverdieping als de bovenverdieping, te voorzien van hang- en sluitwerk.

  Deurbeveiliging in Harderwijk

  Bij onze klanten in Harderwijk zien we dat inbrekers vooral de voordeur kiezen om een woning binnen te dringen. Zorg daarom altijd voor SKG goedgekeurde sloten en goede inbraakpreventie voor je huis in Harderwijk. Hierbij kun je denken aan zogenaamde anti-inbraakstrips. Onze inbraakbeveiliging specialisten in Harderwijk plaatsen deze op zowel de deur als het kozijn. Dit voorkomt dat inbrekers door middel van een koevoet de deur open kunnen breken Om de kans op een woninginbraak verder te verkleinen, kies je bij je deuren voor een kwalitatief goede cilinder en deurbeslag. De cilinder zorgt ervoor dat de deur makkelijk te openen is met een sleutel en voorkomt de directe toegang voor de inbreker. Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW) adviseert sloten met een 3-sterren SKG keurmerk. Heb je ook deuren die naar buiten opendraaien, zoals bijvoorbeeld een achterdeur? Dan zal de specialist van Inbraakbeveiliging De Vries je altijd aanraden om dievenklauwen te plaatsen. Dievenklauwen zijn metalen hendels die het openbreken van scharnieren onmogelijk maken. De dievenklauwen zijn van buiten niet zichtbaar, maar bevinden zich in het kozijn. Ook dievenklauwen moeten voldoen aan de richtlijnen van het SKG.

  Bewakingscamera's in Harderwijk

  Wanneer je jouw eigendommen extra in de gaten wilt houden, is het verstandig om ook te kiezen voor camerabewaking. Met camerabewaking in Harderwijk heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zicht op wat er rondom de woning gebeurt. Het hebben van een bewakingscamera zorgt er alleen al voor dat inbrekers wel nog een keer zullen nadenken om naar jouw huis in Harderwijk te komen. Er zijn diverse soorten bewakingscamera’s die wij bij De Vries Inbraakbeveiliging doen installeren.

  Alarmsystemen in Harderwijk

  Alarmsystemen rondom je huis in Harderwijk zijn ideaal om inbrekers af te schrikken. Overal waar je bent kun je eenvoudig in de gaten houden of er geen ongenodigde gasten in jouw huis te vinden zijn. Bij De Vries Inbraakbeveiliging maken wij gebruik van kwalitatief sterke alarmsystemen.

  De Vries Inbraakbeveiliging Harderwijk, voor échte zekerheid.

  De Vries inbraakbeveiliging is een professionele beveiligingsinstallateur die complete inbraakbeveiliging projecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling ingevuld. Ook de service en nazorg is door onze 24/7 bereikbaarheid goed geregeld.
  Working man

  Is jouw huis of bedrijfspand inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

  Wil jij weten of jouw woning of bedrijfspand inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!