Beveiligingsverlichting nodig voor jouw huis?

Beveiligingsverlichting is een goede vorm van inbraakpreventie. Inbrekers worden natuurlijk het liefst niet gezien als ze een huis binnen proberen te komen. Wanneer zij dus in de ‘spotlight’ worden gezet bij jouw woning of bedrijfspand, zullen ze deze het liefst willen overslaan. Kies daarom voor beveiligingsverlichting van goede kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk beveiligingsverlichting is en welke soorten het meeste effect en de beste kwaliteit hebben.

Binnen beveiligingsverlichting

Laat een bewoonde indruk achter wanneer je jouw huis verlaat. Dit kun je doen door een lamp aan te laten staan maar dit kost natuurlijk vrij veel energie. Kies daarom voor bijvoorbeeld een tijdschakelaar of schermschakelaar. Deze schakelt tijdig het licht in je woning aan en uit. Zo staan je lampen niet constant te branden en laat je toch een bewoonde indruk achter.

Buiten beveiligingsverlichting

Naast binnenverlichting is beveiligingsverlichting voor buiten ook erg effectief. Dit geeft je een veilig gevoel wanneer je jouw huis verlaat of wanneer je gaat slapen. Je hebt verschillende soorten buitenverlichting. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

 

LED beveiligingsverlichting

Voor de belichting van je bouwplaats of bedrijfsterrein is LED verlichting erg geschikt. Ook voor in je tuin of terras is deze beveiligingsverlichting ideaal. Je kunt LED verlichting in verschillende kleuren krijgen. Hierbij is groene ledverlichting het meest populair. Groene LED verlichting is niet alleen vriendelijker voor de omgeving maar ook voor de eventuele surveillant. Door dit licht is het voor zijn ogen makkelijker om zich aan te passen bij de overgang van licht naar donker. Een ledlamp verbruikt minder stroom dan een gloeilamp of halogeenspot. Je kunt dus kosten besparen en tegelijkertijd een milieu bewust beeld uitstralen met je bedrijf, ook ’s nachts als het donker is.

 

Buitenlampen met een bewegingssensor

Een bewegingssensor in de lampen zorgt ervoor dat het licht gaat branden wanneer er beweging plaatsvindt en/of wanneer het donker wordt. Dit kun je eigenlijk helemaal zelf instellen. Buitenlampen met een schemersensor hebben als voordeel dat je nooit meer handmatig je verlichting aan en uit moet zetten. Dit doet het namelijk vanzelf.

 

Beveiligingsverlichting op zonne-energie

Met beveiligingsverlichting op zonne-energie ben je bewust geen gebruik aan het maken van stroom. Dit is goed voor het milieu en het kan je veel kosten besparen. Een buitenlamp op zonne-energie wordt ook wel solarverlichting genoemd. Je plaatst deze beveiligingsverlichting makkelijk in je tuin. Overdag vangt het paneel van de lamp zonlicht op, waardoor de batterij opgeladen wordt. Zodra het donker wordt brandt de lamp op deze opgewekte energie.

Beveiligingsverlichting van De Vries Inbraakbeveiliging

Wij van De Vries Inbraakbeveiliging weten als geen ander hoe belangrijk beveiligingsverlichting is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de beveiligingsverlichting die het beste bij jouw wensen en woning past. Deze keuze is niet makkelijk om te maken, het kan soms een grote investering zijn. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot wel 40% op beveiligingsverlichting voor jouw huis of bedrijfspand.

frankse

Ruud de Vries - Inbraakbeveiliging Specialist

Is jouw huis inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

Wil jij weten of jouw woning inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!