Alarminstallateur nodig voor jouw huis?

Niemand wil er bij thuiskomst achter komen dat er iemand aan je spullen heeft gezeten. Je wilt inbraak vooromen en gewoon met een gerust en veilig gevoel de deur uit gaan. Met een alarmsysteem houd je inbrekers écht buiten! Onze alarminstallateurs zorgen voor alarmsystemen van top kwaliteit. Ook zorgen zij ervoor dat de installatie goed verloopt zodat jij met een veilig gevoel je huis kan verlaten. Lees hier meer over wat onze alarminstallateurs voor jou kunnen betekenen, welke soorten alarmsystemen er zijn en wat ze kosten.

Spring snel naar:

Soorten Alarmsystemen

Wat voor soorten alarmsystemen worden gebruikt door onze alarminstallateurs?​

Onze alarminstallateurs kennen eigenlijk drie soorten alarmsystemen; het draadloos-, bekabeld- en hybride alarmsysteem. Het is belangrijk dat je het alarmsysteem kiest dat het beste bij jouw wensen en woning past. Onze alarminstallateurs kunnen jou helpen bij deze keuze. Om te beginnen zullen we vast uitleggen wat elke soort precies is:

Draadloos alarmsysteem

Een volledig draadloos alarmsysteem is het meest gebruikte alarmsysteem. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het alarmsysteem. Omdat er geen kabels zichtbaar zijn is dit alarmsysteem qua uiterlijk mooier dan de andere alarmsystemen. Door de draadloze verbinding met andere dingen, zoals raammagneten, is dit systeem gemakkelijk uit te breiden.

Bekabeld alarmsysteem

Het voordeel van een bekabeld alarmsysteem is qua prijs lager dan een draadloos alarmsysteem. Het is wel aan te raden om een bekabeld alarmsysteem te laten installeren door een professionele alarminstallateur. Hierdoor wordt de prijs uiteindelijk toch hoger waardoor de prijzen te vergelijken zijn met die van een draadloos alarmsysteem. Ook is een bekabeld alarmsysteem een stuk minder flexibel qua uitbreidingen vergeleken met een draadloos alarmsysteem.

Hybride alarmsysteem

Dit is het type alarmsysteem dat onze alarminstallateurs aanraden. Een hybride alarmsysteem biedt de voordelen van zowel een bekabeld als draadloos alarmsysteem. Dit type is deels bekabeld, waardoor je toch profiteert van de prijs. Daarnaast is dit alarmsysteem uit te breiden met draadloze componenten, wat weer flexibiliteit biedt.

Vraag gratis informatie en een prijsopgave aan.

Kosten Alarmsystemen

Hoeveel kosten de diensten van een alarminstallateur?​

De kosten van een alarmsysteem zijn afhankelijk van welk alarmsysteem je wilt gaan aanschaffen. Er zijn verschillen in prijs, maar ook in kwaliteit. Als je opzoek bent naar een alarmsysteem dan is het van belang dat je alle alarmsystemen goed met elkaar vergelijkt. Je wilt uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Niemand wil geld te veel betalen. Als je de exacte prijzen wilt weten kun je het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo vind je gemakkelijk de alarminstallateur die het beste bij jouw wensen en woning past.

Alarminstallateur van De Vries Inbraakbeveiliging

Wij weten als geen ander hoe belangrijk inbraakbeveiliging voor jouw woning is. Een alarmsysteem in huis halen zorgt ervoor dat inbrekers buiten blijven. Het is wel belangrijk dat je een alarmsysteem aanschaft dat aan al jouw wensen voldoet en waarbij je niet te veel betaalt. Laat daarom een alarminstallateur meedenken over welk alarmsysteem het beste bij jouw woning past. Op basis van jouw precieze wensen en de woning geven onze alarminstallateurs van De Vries Inbraakbeveiliging het ideale advies waardoor jij tot wel 40% aan kosten kunt besparen.

Wil je zeker zijn dat jouw huis goed beveiligd is? Vraag de specialist dan altijd om een NCP-certificaat. Het NCP-certificaat is een onafhankelijke verklaring dat de beveiliging aantoonbaar voldoet aan de normen en voorschriften.

frankse

Ruud de Vries - Inbraakbeveiliging Specialist

Is jouw huis inbraak-proof? Vraag het onze specialist!

Wil jij weten of jouw woning inbraak-proof is? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!